Smile, cuz you can



Sådär, då har jag käkat middag, packat, duschat och gjort allt som ska göras innan jag sticker iväg. Hann också plocka undan saker på mitt rum. Nu ska jag strax sticka iväg till Ebba, ska bli mysigt att ha en kväll/natt bara tillsammans med henne :). Ha en bra lördag!


31 mars 2012



Det var sjukt välbehövt med sovmorgon! Så himla skönt! Sitter med inpackning i håret och dricker blåbärs smoothie :). Ska strax hoppa in i duschen och ikväll sticker jag till Ebba, ska spendera kvällen och natten tillsammans med henne, mys! ♥


29 mars 2012



Effektiva skoldagar ↑ Snart är det påsklov.. LÄNGTAR! ♥ Idag händer ingenting alls faktiskt, det är trist väder ute och jag är inte på humör. Ska hoppa in i duschen nu :).


Just nu



Har precis pluggat och nu sitter jag och tar det lugnt med musik och saker från bilden ovan :).


Rage



Känner lite så som han på bilden just nu.. Dels för att hela dagen har gått, solen går snart ner och jag har inte haft tid att sola! Och dels för att jag ska vacciera mig mot livmoderhalscancer sprutan på fredag och jag ska till tandläkaren den 31/5. Tur att det är så långt fram.. Men ändå.


27 mars 2012



Happy, random, old, call it what you want, typ :) ↑
Uuuuunderbar dag, solen har skinit hela dagen och det har varit värsta sommar värmen. Umgåts utomhus idag med Ebba och Fanny, käkade glass i trädgården och dog av skratt. Perfekt vårdag ♥ Skolan gick faktiskt helt ok också, provet gick super och ikväll ska jag plugga tyska.  


26 mars 2012


ph 1 - Fanny när vi var ute och gick 'vilse' på rasten idag :). ph 2 - djuren ute i det fina vädert! ph 3 -PLUGG! ph 4 - världens sötaste kusin

Lite bilder från igår och idag. Blev ju ingen uppdatering igår pga att jag hade så otroligt trevligt. Underbart väder och underbart sällskap! Vi käkade god mat och var ute i solen i flera timmar med världens finaste kusin, kollade på film på kvällen och käkade frukost med Elis imorse, mys ♥ Nu ska jag fortsätta att plugga till No provet imorgon.


FOOD IS MY MEDICINE



Igår gjorde vi hemalagad pizza, den blev faktiskt god :). Och idag är det lördag vilket innebär massor av onyttigheter, inte helt fel ♥

24 mars 2012



Idag mår jag betydligt bättre, dock kan jag inte riktigt använda min näsa till att andas.. Ska dra mig mot pappa i eftermiddag. Vi får besök av världens sötaste kusin från göteborg imorgon ♥


23 mars 2012



Det börjar bli riktigt drygt att vara sjuk nu.. Det är helg och fint väder, sämsta tiden att vara sjuk på! Min söta bästavän kom till mig efter skolan, vi satt ute i solen och pratade i säkert 1 och 1 halv timme. Hon muntrade upp mig, minst sagt! Nu ska jag hoppa in i duschen :).


Legs


Med dessa två ben/fot bilderna försöker jag förklara min gårdag och min dag idag. Igår var jag och mamma som sagt i malmö, hittade lite smink och två linnen. Igårkväll startade en enorm förkyldning, så inatt vaknade jag och mådde skit. Just my luck. Ingen skola idag heller, har precis dragit på mig min ziperall och nu ska jag nog lägga mig och sova en stund, fick knappt någon sömn inatt. Tur att det är fint väder iallafall! Hoppas allt är bra med er!


Älskade vänner










21 mars 2012



Idag vaknade jag pigg (?) och kände mig frisk, om man räknar bort min jobbiga hosta. Jag och mamma ska dra oss mot malmö idag, kolla ny kamera till mig, shoppa lite osv :). Solen skiner idag och jag har studiedag! Nu ska jag slänga lite spackel i huvudet. C ya later


20 mars 2012



Sen jag skrev sist så har jag sovit, ätit, sovit, ätit, sovit, ätit, smsat lite och ätit. Imorse när jag vaknade var min röst försvunnen, dock har den kommit tillbaka nu. Idag laddar jag och mamma upp med lite gott och sen ska vi se på en film :).  Ska även ta mig en dusch, kanske mår lite bättre då. ♥


19 mars 2012


Jag drog mig hemåt från skolan vid elva och jag har SOVIT sen dess, vaknade för 20 minuter sen. Magen värker, huvudet spränger, kroppen är varm och halsen gör svinont. Har krängt glass och strepsils än så länge... Funderade på att lägga mig i en solstol där ute (med filt) och sova lite till. Det är ju så fint väder. Sounds like a plan!


Pastasallad





Söndag idag då.. Min dag har jag fördrivit med sällskapsspel med familjen, god mat, runda med hunden, musik och ikväll ska vi beställa hämtmat och hyra film. MYSIG SÖNDAG med andra ord :). Ska även tömma min mobil på musik och ersätta med nya låtar, kram


Lördagskväll


Min fredag var awesome! Stannade hos Ebba hela natten, orkade inte dra mig hem. Vi hade enorm kul! Dagen har spenderats med Fanny och Ebba, åkt rullor, snackar, ätit osv. Nu ska jag kolla på 'What's your number' med familjen, käka en massa godis! Perfekt lördag! ♥


Cutting kort



Klippte en hel del, enligt mig.. Säkert 6 cm. Känns dock skönt att bli av med så mycket! På bilden ser ni resultatet ↑
Nu ska jag strax äta middag, sen kommer Moa hit, då sticker vi iväg till allt roligt!


Black and sepia





Har varit i staden med Moa, klippt mig, fixat hennes öronhänge och nu sitter jag här. Ikväll ska jag iväg till Ebba, där några andra kommer också, ska bli otroligt mysig, trevlig osv osv :). Nu ska jag byta kläder! Ha en bra fredagskväll, glöm inte att kränga godis!


13 mars 2012



Vilket väder! Har varit nere i stan med Ebba och Moa, fixat lite överaskningar till världens bästa Nesida som fyller fjorton imorgon! ♥ Samt åkt rullor och legat och solat. Nu ska jag strax ta en dusch, effektiv dag? ;)


Solig dag



Så underbart bra dag! Solen sken och det var otroligt varmt ute! Vi satt ute hela rasten och käkade bullar från Claes, perfekt rast! Eftermiddagen spenderade jag och Ebba utomhus med rullor på fötterna, första gången detta året. Sjukt kul ♥ Imorgon blir det förmodligen en liknande dag, vi får se. Ha det!


Pippitröja



Hej på er! Min helg har varit så otroligt bra! Hunnit med över mycket saker, träffat flera personer och gjort SMARTA inköp :) Är nöjd med min helg. Har fått vila ut mig inför en vecka full med plugg. Imorgon ska jag träffa Ebba en stund, vi hörs närmare kvällen!


10 mars 2011



grillade igår marshmallows igår

Vi hade en sjukt bra kväll + natt. Mår inte helt på topp idag, pga lite sömn. Strax ska jag bege mig mot badhuset, för att heja på Moa! :*


9 mars 2012



FREDAG! Så otroligt skönt, I need it. Ikväll ska jag träffa några vänner, kanske övernattar, vi får se. Imorgon ska jag träffa några andra vänner, vi ska kolla när Moa ska tävla! You go girl! ♥ Ska försöka uppdatera så bra som det går, annars får ni ha en sjukt bra helg!


8 mars 2012


Förlåt för halv kass uppdatering, men det är mycket saker i skolan för tillfället. Som tur är har vi studiedag idag och jag fick sovit 9 timmar inatt, hur skönt!? Ska strax bege mig mot Ebba i det äckliga vädert, looking like this ↑. Ha en bra dag i pissevädert, kram


Blue white and read



Otroligt jobbig skoldag, fick dock mycket gjort, men jag hade huvudvärk mot slutet. Ikväll är jag hemma själv pga att alla andra har roligare saker att gå till :(. Därför får jag fixa mat själv idag! Får bli något snabbt och enkelt. Nu ska jag ringa Fanny! Eller slänga iväg ett sms iallafall..


Details from ma' room









Tänkte visa er lite random detaljer från mitt rum, så here you go!


Be proud of who you are


Lite halv kassa bilder, men gud vad det har växt :).

Nu har gästerna precis gått hem och jag ska hoppa in i duschen, ska dessutom fixa till naglarna lite. Min söndag har varit mysig och bra over all och imorgon drar skolan igång igen, har en hel del att göra inom skolan denna vecka! Later gator


Smaaaaajl





Vaknade av min klocka vid halv nio!??! Mammas födelsedag idag ju.. Grattis världens bästa! ♥ Gick dock och la mig igen till halv elva. Nu har jag käkat frukost med la familia och plattat håret. Ska välja ut kläder och sminka mig, för gästerna kommer om två timmar. Ha en bra söndag!


L.A.



Igår mådde jag piss, därför stannade jag hemma från skolan. Förflyttade mig mot mamma senare på dagen. (blev ompysslad and so on) Idag ska jag ner till stan med Ebba, ska ha några nya öronhängen var det tänkt. Sen ska jag hem här och duscha osv och fixa några saker inför imorgon, för då fyller mamma år! :) Släkten kommer hit då..
Ha en bra lördag! Fett fint väder idag!


1 mars 2012



Jag vet, jag vet.. Min uppadatering har legat i botten. Men jag skyller på skolan! Har haft 1000 saker att göra denna veckan, tur att det är fredag imorgon iallafall. Har dessutom inget intressant att berätta. Strax ska vi äta, sen ska jag sätta mig och skriva klart No:n tills imorgon. Ha det gött!


RSS 2.0