KickboxningNu sitter jag och väntar på Fanny, vet ni vad? Vi ska ge oss på kickboxning. Nu är jag helt taggad, men halvvägs in i passet kommer det vara som "oh, fuck, why did I go here?". Men vi ska klara det! Det börjar ungefär vid sju, men vi ska äta innan osv. Men nu ska ni höra.. Det slutar vid tjugo i nio! Ni kan själva räkna ut hur långt det passet är och hur svettiga vi kommer vara!?
Därför sover Fänz här inatt :). Ha en trevlig kväll!


Svar på kommentar

Anonym om Nu::

Vilken dag och tid går nya Jersey Shore? :O


Svar: Dom flesta sa att säsong 5 kommit ut, dock gäller inte det i Sverige! Jag har köpt säsongen på dvd! Tror inte att säsong 5 har börjat sändas på svensk tv än..


Nu:

Jersey shore!!!!!!!!!!!!! Gosh vad säsong 5 är bra alltså, så jävla bra! ♥

Being uncool is cool.Strax sticker jag och möter Ebba! Senare ikväll ska jag till sista', vi är hemma ensamma hela veckan, HÄRLIGT! :)


I'd rahter look like an idiot, than to lose you.

Nu har vi varit hemma ett bra tag, vi klarade hela rundan! Det började spöregna, blåsa, vi kom vilse, fick skoskav, frös osv, men vi klarade det! ♥ Vi har precis duschat, var frusna as hell! Om en timme eller så sticker Fanny hem, sen ska jag träffa några vänner :). Trevlig helg! Imorgon ska jag sova ut!


.(nej, det är inte ett extremt långt hårstrå som hänger, det är en skugga)

I don't care what you think about me, I don't think about you at all.


I love it this time of yearSomeone is in a good mood today.. :-D
Känner att denna veckan kommer bli riktigt bra.. I got that feeling. Jag och Fanny ska få rövar upp ur soffan/sängen osv och PROMENERA runt hela trelleborg, klä oss i luffarkläder och luffa runt. Stiga upp tidigt på morgonen and do it. Smarta nog tar vi det i helgen, jag är taggad :) Anyway.. Har precis kommit från övre, spenderat dagen hos Fänz. Nu ska jag hoppa in i duschen, jag fryser! See ya! ♥


"I'm fine" - is a girls biggest lie
If "plan A" didn't work....The alphabet has 29 mor letters. Stay cool.


15 Januari 2012(H&M)(Gina Tricot)

Dessa bilderna är tagna med mobilen, just sayin! Shortsen kommer användas väldigt flitigt i sommar, så fina dom är!!! :')


On y va à la plageHar haft en sjukt underbar dag men världens bästa vän. ♥ Fick med några underkläder och finaste shortsen eveeer! Visar en en annan dag. Nu ska vi spela familjespel!


14 Januari 2012

Strax drar jag mig ner mot stan och möter upp Fanny, vi ska strosa runt i stan och ta en fika :). Kram


Newstuff (coolstuff.se)

fish eye till mobilen!mini högtalare, men jävlar vilken grym bas och ljud det är! DUNKA DUNKA!

Som grädde på mosen, pricken över i:et osv får ni två låtar... YOU ARE WELCOME! I JUST MADE YOUR WEEKEND ;)


It doesn't mean that I'm lonley when I'm alone.


FREDAAAAAG, den 13:de.. Kan inte säga att jag hade en otursdag precis, ramlade av någon stol och så, fällde Fanny (INTE med vilje), tappade bort mobilen (som jag hittade sen), min ring fastade på mitt finger osv men det är sånt som händer varje dag.
För övrigt var min fredag OK och nu ska jag sätta igång att packa, ska till pappa idag. Tänkte även fota några saker som jag fick hem i brevlådan i veckan, stay tuned! :)


If you never try, you'll never know.

döööör.


11 Januari 2012

Woah, ja, dålig uppdatering för dagen.. Men jag uppdaterar er imorgon efter skolan! PROMISE!

10 Januari 2012

Ligger i sängen och kollar på ♥ jersey shore ♥. Tänkte ligga här en bra stund till, är helt slut så det blir en tidig kväll för imorgon börjar \%"#-+!"%&-skolan. Hade inte tackat nej till några fler dagars lov, men jag antar att det är bra att komma igång med alla rutiner igen.. Nu ska jag ringa Ebba, så hörs vi imorgon!


You can't photoshop your ugly personality.i'm out of pictures.

VAFAN!? Tänk att jag är uppe nu... Amazing. Annars hade det varit omöjligt för mig att somna ikväll... Back to rutiner igen ;) Idag blir det en heldag med mamma i malmö, ska leta tvbänk, madrass och lite annat. Vi hörs ♥


Holy moly he oh my..

.. You'r the apple of my eye.

Nu ska tummen ur röven, rummet städas och mobilen ska tankas med musik! Sen ska jag se klart säsong 4 av Jersey Shore för tredje gången (har dom andra säsongerna hos pappa). Till er som börjar skolan imorgon: I feel bad for you.


Black and white

*dreggel* Dom har kommit hem! ♥ Nu ska jag sätta igång säsong 4 av Jersey Shore innan maten, love. Måste ladda ner massor med nya låtar på mobilen också. Får lägga mig någerlunda tidigt idag, försöka vända rätt på dygnet och komma igång med alla rutiner tills på onsdag. Denna terminen ska jag göra till en bra termin, Hell Yeah.


Growing up sucks.Regn och rusk, alltid lika trevligt! *ironi* Släpade mig till skolan med mamma för utveckligssamtal, fick creed, så det känns bra :). Hängde med syster till stan, no shopping for me. Har handlat upp alla julklappspengar.. Show y'all later ♥ Nu ska jag hoppa in i min ziperall, mys ♥


Do I get bonus points if I act like I care?Vi spenderar vår helg i göteborg, I can't wait! Har faktiskt kännt att 2012 har börjat jävligt bra, ursäkta språket, såhär ska det fortsätta! Nu ska jag be pappa beställa högtalare till min dator + mobil, HÖG HOUSE MUSIK SKA DET VA! ♥ Ska sätta igång med packningen med.


Well, I'd love to stay and chat, but you're a total bitch.
Var tvungen att beställa hem dessa och massor av amerikanskt godis...opps! Tackar pappa för det ♥ Här ska det haggas, just sayin :).


Jersey Shore Har gått och blivit helt beroende av jersey shore, skaffat och sett alla säsongerna och om två dagar kommer säsong 5! HAPPY! :-D LÄNGTA LÄNGA LÄNGTA!


3 December 2011

Starting from scratch! Alla inlägg raderade, nu ska designen bytas så gott det går. Ska börja blogga mer :).

RSS 2.0